Jeep Compass 2.2 CRD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep compass 2.2 crd 136pk

Stage 1 Jeep Compass 2.2 CRD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 200pk +47.1%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep auto chiptuning.

In een paar uur kan je Jeep Compass 2.2 CRD 136pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Jeep Compass 2.2 CRD 136pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Jeep Compass 2.2 CRD 136pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Jeep Compass meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Jeep Compass 2.2 CRD 136pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Compass 2.2 CRD 136pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Jeep Compass 2.2 CRD 136pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Jeep Compass 2.2 CRD 136pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Jeep Compass 2.2 CRD 136pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede Jeep Compasstuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jeep Compass 2.2 CRD 136pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Jeep Compass 2.2 CRD 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Jeep Compass 2.2 CRD 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Compass 2.2 CRD 136pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Jeep Compass 2.2 CRD 136pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Jeep Compass 2.2 CRD 136pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Jeep Compass 2.2 CRD 136pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Jeep Compass 2.2 CRD 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jeep Compass 2.2 CRD 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Jeep Compass 2.2 CRD 136pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Jeep Compass 2.2 CRD 136pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Jeep Compass 2.2 CRD 136pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jeep Compass 2.2 CRD 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Jeep Compass 2.2 CRD 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Compass 2.2 CRD 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Compass 2.2 CRD 136pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Jeep Compass 2.2 CRD 136pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Jeep Compass 2.2 CRD 136pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.