Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep compass 1.4 multiair 140pk

Stage 1 Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 150pk +7.1%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Jeep Compass tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jeep auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Jeep Compasschiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk motor tuning:

Voor het Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk met meer performance, zonder dat je Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk. Je Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Jeep Compass 1.4 Multiair 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jeep al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.