Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep commander 5.7 hemi v8 330pk

Stage 1 Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 330pk 350pk +6.1%
Koppel 500nm 520nm +4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk?

De standaard software in de motor computer van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Jeep Commander kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Jeep Commander tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw Jeep

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk.

Veilige chip tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • De beste Jeep Commandertuning files in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk ook diverse andere software aanpassingen voor Jeep Commander 5.7 Hemi V8 330pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Jeep chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jeep .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.