Jeep Commander 4.7 V8 235pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep commander 4.7 v8 235pk

Stage 1 Jeep Commander 4.7 V8 235pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 235pk 255pk +8.5%
Koppel 393nm 415nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Jeep Commander 4.7 V8 235pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Jeep Commander een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jeep Commander 4.7 V8 235pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Jeep Commander 4.7 V8 235pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Jeep Commander 4.7 V8 235pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw Jeep
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Jeep Commander 4.7 V8 235pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Jeep Commander 4.7 V8 235pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Jeep Commander 4.7 V8 235pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Jeep Commander 4.7 V8 235pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Jeep Commander 4.7 V8 235pk.

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Commander 4.7 V8 235pk wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Jeep Commandertuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Jeep Commander 4.7 V8 235pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Jeep Commander 4.7 V8 235pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Jeep Commander 4.7 V8 235pk is een populaire manier om je Jeep Commander 4.7 V8 235pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Jeep Commander 4.7 V8 235pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Jeep Commander 4.7 V8 235pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Jeep Commander 4.7 V8 235pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Commander 4.7 V8 235pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Commander 4.7 V8 235pk. Hierbij pas je de Jeep Commander 4.7 V8 235pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Jeep Commander 4.7 V8 235pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jeep Commander 4.7 V8 235pk.

Specialistische Jeep Commander 4.7 V8 235pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Lotus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jeep auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.