Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.8 crd 150pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 360nm 430nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Jeep Cherokee een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.