Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.2 crd 200pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 210pk +5%
Koppel 440nm 500nm +13.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Jeep Cherokee is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Jeep Cherokee vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk waarborgen. Zonder uw Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jeep auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tunen voor u Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk kan doen:

Verschillende vormen Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk OBD chiptuning

OBD tuning Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk genoemd. Je Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.2 CRD 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Jeep .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep en bent u uw Jeep dus even kwijt.