Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.0 crd 170pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 425nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Jeep Cherokee vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Jeep Cherokee tunen. Je Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid uit uw Jeep

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk kan worden!
 • Gebruik van goede Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk chiptuning files

Ontdek wat auto tuning voor uw Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk. Je Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk ook diverse andere software modificaties voor Jeep Cherokee 2.0 CRD 170pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Dodge
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jeep chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep auto en bent u uw Jeep dus even kwijt.