Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xkr 5.0 v8 s supercharged 550pk

Stage 1 Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 570pk +3.6%
Koppel 680nm 720nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Jaguar XKR chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Jaguar XKRtuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk chiptuning. Hierbij pas je de Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk.

Specialistische Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk.

Zo doen wij naast Jaguar XKR 5.0 V8 S Supercharged 550pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Infiniti tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.