Jaguar XJ 3.0D 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xj 3.0d 275pk

Stage 1 Jaguar XJ 3.0D 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 325pk +18.2%
Koppel 600nm 675nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Jaguar XJ 3.0D 275pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Jaguar XJ gaat u merken dat uw Jaguar XJ 3.0D 275pk veel lekkerder gaat door chip tuning Jaguar XJ 3.0D 275pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Jaguar XJ 3.0D 275pk​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Jaguar XJ 3.0D 275pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar XJ 3.0D 275pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Jaguar XJ 3.0D 275pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XJ 3.0D 275pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Jaguar XJ 3.0D 275pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Jaguar XJ 3.0D 275pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Jaguar XJ 3.0D 275pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Jaguar XJ 3.0D 275pk.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jaguar auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Jaguar XJ 3.0D 275pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Jaguar XJ 3.0D 275pk chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Jaguar XJ 3.0D 275pk wordt!

Verschillende vormen Jaguar XJ 3.0D 275pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jaguar XJ 3.0D 275pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XJ 3.0D 275pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Jaguar XJ 3.0D 275pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Jaguar XJ 3.0D 275pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Jaguar XJ 3.0D 275pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar XJ 3.0D 275pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jaguar XJ 3.0D 275pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar XJ 3.0D 275pk chiptuning. Je Jaguar XJ 3.0D 275pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Jaguar XJ 3.0D 275pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Jaguar XJ 3.0D 275pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar XJ 3.0D 275pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XJ 3.0D 275pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.