Jaguar XF 2.2 D 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.2 d 163pk

Stage 1 Jaguar XF 2.2 D 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 235pk +44.2%
Koppel 400nm 520nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Jaguar XF vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Jaguar XF 2.2 D 163pk zult u merken dat uw Jaguar XF 2.2 D 163pk veel lekkerder gaat door chip tuning Jaguar XF 2.2 D 163pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw Jaguar XF 2.2 D 163pk​
 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Jaguar XF 2.2 D 163pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Jaguar XF 2.2 D 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar XF 2.2 D 163pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar XF 2.2 D 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 2.2 D 163pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jaguar XF 2.2 D 163pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Jaguar XF 2.2 D 163pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Jaguar XF 2.2 D 163pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar XF 2.2 D 163pk

Ontdek wat auto chip tunen voor u Jaguar XF 2.2 D 163pk kan doen:

Methodes voor Jaguar XF 2.2 D 163pk motor tuning:

Voor het Jaguar XF 2.2 D 163pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jaguar XF 2.2 D 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Jaguar XF 2.2 D 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Jaguar XF 2.2 D 163pk. Zonder de Jaguar XF 2.2 D 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Jaguar XF 2.2 D 163pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jaguar XF 2.2 D 163pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar XF 2.2 D 163pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.2 D 163pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Jaguar XF 2.2 D 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jaguar XF 2.2 D 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jaguar XF 2.2 D 163pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files McLaren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jaguar al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar auto en bent u uw auto dus even kwijt.