Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.0 turbo 300pk

Stage 1 Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je Jaguar XF met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Jaguar XF veel soepelder gaat door Jaguar XF tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk.

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Jaguar XFchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk.

Diepgaande kennis over Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 300pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XF 2.0 Turbo 300pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Jaguar chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jaguar .

Daarom is je Jaguar al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar doen.