Jaguar F Pace 3.0D 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f pace 3.0d 300pk

Stage 1 Jaguar F Pace 3.0D 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 350pk +16.7%
Koppel 700nm 750nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Jaguar F Pace is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Jaguar F Pace kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Jaguar F Pace chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Jaguar F Pace 3.0D 300pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jaguar F Pace 3.0D 300pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar F Pace 3.0D 300pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Jaguar F Pace 3.0D 300pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar F Pace 3.0D 300pk.

De chiptuning Jaguar F Pace 3.0D 300pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar F Pace 3.0D 300pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jaguar F Pace 3.0D 300pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jaguar F Pace 3.0D 300pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Jaguar F Pacetuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Jaguar F Pace 3.0D 300pk motor tuning:

Voor het Jaguar F Pace 3.0D 300pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Jaguar F Pace 3.0D 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar F Pace 3.0D 300pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Jaguar F Pace 3.0D 300pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Jaguar F Pace 3.0D 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jaguar F Pace 3.0D 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Jaguar F Pace 3.0D 300pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jaguar F Pace 3.0D 300pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar F Pace 3.0D 300pk chiptuning. Hierbij pas je de Jaguar F Pace 3.0D 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Jaguar F Pace 3.0D 300pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Jaguar F Pace 3.0D 300pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jaguar F Pace 3.0D 300pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar F Pace 3.0D 300pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercury ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar dus even kwijt.