Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f pace 3.0 v6 supercharged 340pk

Stage 1 Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Jaguar F Pace is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Jaguar F Pace vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar chiptuning.

Door het tunen van uw Jaguar auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw Jaguar
 • Mooier geluid uit uw Jaguar
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk kan worden!

Methodes voor Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk!

Stage 2 chiptuning Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk genoemd. Hierbij pas je de Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk haalt.

Stage 2 chiptuning Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk.

Diepgaande kennis over Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar F Pace 3.0 V6 Supercharged 340pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jaguar al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.