Jaguar F Pace 2.0D 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f pace 2.0d 180pk

Stage 1 Jaguar F Pace 2.0D 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 430nm 490nm +14%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar F Pace 2.0D 180pk?

De standaard software in de ecu van uw Jaguar F Pace is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Jaguar F Pace 2.0D 180pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jaguar F Pace 2.0D 180pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, remappenJaguar F Pace 2.0D 180pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jaguar F Pace 2.0D 180pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar F Pace 2.0D 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar F Pace 2.0D 180pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar F Pace 2.0D 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jaguar F Pace 2.0D 180pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Jaguar F Pace 2.0D 180pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Jaguar F Pace 2.0D 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Jaguar F Pace 2.0D 180pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Jaguar F Pacetuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Jaguar F Pace 2.0D 180pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jaguar F Pace 2.0D 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar F Pace 2.0D 180pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Jaguar F Pace 2.0D 180pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Jaguar F Pace 2.0D 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Jaguar F Pace 2.0D 180pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Jaguar F Pace 2.0D 180pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Jaguar F Pace 2.0D 180pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F Pace 2.0D 180pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Jaguar F Pace 2.0D 180pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Volvo
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Jaguar chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Jaguar auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar auto doen.