Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Iveco daily 2.3 m-jet ii 126pk

Stage 1 Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 126pk 180pk +42.9%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Iveco Daily is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk zult u merken dat uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk veel soepelder rijdt door Iveco Daily tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • De beste Iveco Dailytuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk. Je Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Iveco Daily 2.3 M-jet II 126pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.