Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Infiniti q30 1.6 turbo 122pk

Stage 1 Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 175pk +43.4%
Koppel 200nm 300nm +50%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk auto kan doen:

De ecu software van uw Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Infiniti Q30 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Infiniti Q30 chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Infiniti
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk kan worden!
 • De beste Infiniti Q30chiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk. Hierbij pas je de Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Infiniti Q30 1.6 Turbo 122pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti , zonder dat hierbij veranderingen Infiniti baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Infiniti auto en bent u uw auto dus even kwijt.