Infiniti EX 3.0d 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Infiniti ex 3.0d 211pk

Stage 1 Infiniti EX 3.0d 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 280pk +32.7%
Koppel 550nm 600nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti EX 3.0d 211pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Infiniti EX 3.0d 211pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Infiniti EX kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Infiniti EX zult u merken dat uw Infiniti EX 3.0d 211pk veel soepelder rijdt door Infiniti EX chip tunen. Je Infiniti EX 3.0d 211pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Infiniti
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chippenInfiniti EX 3.0d 211pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Infiniti EX 3.0d 211pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Infiniti EX 3.0d 211pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Infiniti EX 3.0d 211pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Infiniti EX 3.0d 211pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Infiniti EX 3.0d 211pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Infiniti EX 3.0d 211pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Infiniti EX 3.0d 211pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Infiniti EX 3.0d 211pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Infiniti auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Infiniti EX 3.0d 211pk wordt!
 • Goede Infiniti EXchiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Infiniti EX 3.0d 211pk wordt!

Verschillende vormen Infiniti EX 3.0d 211pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Infiniti EX 3.0d 211pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Infiniti EX 3.0d 211pk is een populaire manier om je Infiniti EX 3.0d 211pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Infiniti EX 3.0d 211pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Infiniti EX 3.0d 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Infiniti EX 3.0d 211pk!

Chiptuning Infiniti EX 3.0d 211pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Infiniti EX 3.0d 211pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Infiniti EX 3.0d 211pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Infiniti EX 3.0d 211pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Infiniti EX 3.0d 211pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Infiniti EX 3.0d 211pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Infiniti EX 3.0d 211pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Suzuki
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti auto, zonder dat hierbij veranderingen Infiniti baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.