Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai tucson 2.0 crdi 112pk

Stage 1 Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 245nm 300nm +22.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk?

De ecu software van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Tucson kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Hyundai Tucson veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk
 • Gebruik van goede tuning files
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk OBD chiptuning

OBD tuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk.

Zo doen wij buiten Hyundai Tucson 2.0 CRDi 112pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Lincoln
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.