Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai tucson 1.7 crdi 116pk

Stage 1 Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 280nm 330nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk kan doen:

De ecu software van uw Hyundai Tucson is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Hyundai Tucson vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Tucson kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk. Je Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk​
 • Meer performance uit uw auto
 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk motor tuning:

Voor het Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk chiptuning. Je Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Hyundai Tucson 1.7 CRDi 116pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Toyota ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Hyundai .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw auto dus even kwijt.