Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai starex 2.5 crdi 170pk

Stage 1 Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 392nm 460nm +17.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Starex kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Hyundai Starex zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk
 • Meer rijplezier uit uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk​
 • Meer koppel
 • Harder geluid uit uw Hyundai

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk chiptuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk. Je Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Starex 2.5 CRDi 170pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.