Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai kona 1.6 crdi 136pk

Stage 1 Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 330nm +3.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Hyundai Kona kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk.

De chiptuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk motor tuning:

Voor het Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk OBD chiptuning

OBD tuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk.

Hierdoor is dit een goedkope Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk aanpassen. Zonder de Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk!

Stage 2 chiptuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 136pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.