Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai getz 1.5 crdi 110pk

Stage 1 Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Hyundai Getz is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Getz zult u merken dat uw Hyundai Getz veel soepelder gaat door tuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • De beste Hyundai Getzchiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Getz 1.5 CRDi 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai doen.