Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai genesis 2.0 turbo 213pk

Stage 1 Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 213pk 240pk +12.7%
Koppel 302nm 370nm +22.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Hyundai Genesis vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk zult u merken dat uw Hyundai Genesis veel soepelder rijdt door Hyundai Genesis tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance uit uw Hyundai

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk?​

Voor stage één tunen Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk wordt!

Verschillende vormen Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk motor tuning:

Voor het Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Genesis 2.0 Turbo 213pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Lexus
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw Hyundai auto dus even kwijt.