Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai accent 1.5 crdi 110pk

Stage 1 Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk kan doen:

Het standaard programma in de Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Hyundai Accent veel soepelder gaat door Hyundai Accent tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Hyundai Accent meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai Accent 1.5 CRDi 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk motor tuning:

Voor het Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk is een populaire methode om je Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk.

Hierdoor is dit een goedkope Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk.

Zo doen wij buiten Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Hyundai Accent 1.5 CRDi 110pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.