GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc sierra 6.6 duramax 365pk

Stage 1 GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 365pk 395pk +8.2%
Koppel 894nm 945nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 6599 CC
Type ecu Bosch EDC16C41 & Bosch EDC16C42
Compressieverhouding 16,8 : 1
Boring X slag 103,0 X 99,0 mm
Motornummer LMM

GMC tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk auto chiptunen?

De ecu software van uw GMC Sierra is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je GMC Sierra door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk
 • Mooier geluid uit uw GMC
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk engineer. Daarna sturen we de software van uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk hiermee vergelijken.

De chiptuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk is een populaire methode om je GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning GMC Sierra 6.6 Duramax 365pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder GMC auto doen.