GMC Savana 6.0 V8 342pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc savana 6.0 v8 342pk

Stage 1 GMC Savana 6.0 V8 342pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 342pk 360pk +5.3%
Koppel 506nm 530nm +4.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw GMC Savana is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw GMC Savana vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door GMC auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je GMC Savana heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw GMC Savana 6.0 V8 342pk veel lekkerder rijdt door chip tuning GMC Savana 6.0 V8 342pk. Je GMC Savana zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen GMC Savana 6.0 V8 342pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw GMC

Hoe gaat dat precies, chippen van een GMC Savana 6.0 V8 342pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de GMC Savana 6.0 V8 342pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse GMC Savana 6.0 V8 342pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw GMC Savana 6.0 V8 342pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw GMC Savana 6.0 V8 342pk waarborgen. Zonder uw GMC Savana 6.0 V8 342pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het GMC Savana 6.0 V8 342pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw GMC auto

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: GMC Savana 6.0 V8 342pk OBD chiptuning

OBD chiptuning GMC Savana 6.0 V8 342pk is een populaire methode om je GMC Savana 6.0 V8 342pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige GMC Savana 6.0 V8 342pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de GMC Savana 6.0 V8 342pk ECU niet te ontmantelen.

Door het GMC Savana 6.0 V8 342pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de GMC Savana 6.0 V8 342pk!

Stage 2 chiptuning GMC Savana 6.0 V8 342pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de GMC Savana 6.0 V8 342pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je GMC Savana 6.0 V8 342pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning GMC Savana 6.0 V8 342pk. Je GMC Savana 6.0 V8 342pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning GMC Savana 6.0 V8 342pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische GMC Savana 6.0 V8 342pk ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw GMC auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw GMC .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw GMC auto en bent u uw GMC auto dus even kwijt.