GMC Savana 5.7 V8 255pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc savana 5.7 v8 255pk

Stage 1 GMC Savana 5.7 V8 255pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 255pk 275pk +7.8%
Koppel 447nm 470nm +5.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning GMC Savana 5.7 V8 255pk?

De ecu software van uw GMC Savana is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning GMC Savana 5.7 V8 255pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je GMC Savana meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw GMC Savana 5.7 V8 255pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw GMC
 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​ met uw GMC Savana 5.7 V8 255pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw GMC Savana 5.7 V8 255pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw GMC Savana 5.7 V8 255pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw GMC Savana 5.7 V8 255pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw GMC Savana 5.7 V8 255pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het GMC Savana 5.7 V8 255pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw GMC Savana 5.7 V8 255pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van de beste GMC Savana 5.7 V8 255pk chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor u GMC Savana 5.7 V8 255pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 GMC Savana 5.7 V8 255pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning GMC Savana 5.7 V8 255pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van GMC Savana 5.7 V8 255pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de GMC Savana 5.7 V8 255pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een GMC Savana 5.7 V8 255pk met meer kracht, zonder dat je GMC Savana 5.7 V8 255pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning GMC Savana 5.7 V8 255pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 GMC Savana 5.7 V8 255pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je GMC Savana 5.7 V8 255pk haalt.

Stage 2 chiptuning GMC Savana 5.7 V8 255pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de GMC , zonder dat hierbij veranderingen GMC baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw GMC auto dus even kwijt.