GMC Envoy 4.2i – 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 GMC Envoy 4.2i – 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 290pk +7.4%
Koppel 373nm 395nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning GMC Envoy 4.2i – 270pk?

Het motormanagementsysteem van uw GMC Envoy 4.2i – 270pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw GMC Envoy 4.2i – 270pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning GMC Envoy 4.2i – 270pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik van uw GMC Envoy 4.2i – 270pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw GMC

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw GMC Envoy 4.2i – 270pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze GMC Envoy 4.2i – 270pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw GMC Envoy 4.2i – 270pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de GMC Envoy 4.2i – 270pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw GMC Envoy 4.2i – 270pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je GMC Envoy 4.2i – 270pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede GMC Envoy 4.2i – 270pk chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u GMC Envoy 4.2i – 270pk kan doen:

Verschillende vormen GMC Envoy 4.2i – 270pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: GMC Envoy 4.2i – 270pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het GMC Envoy 4.2i – 270pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de GMC Envoy 4.2i – 270pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het GMC Envoy 4.2i – 270pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de GMC Envoy 4.2i – 270pk!

Stage 2 GMC Envoy 4.2i – 270pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de GMC Envoy 4.2i – 270pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning GMC Envoy 4.2i – 270pk. Hierbij pas je de GMC Envoy 4.2i – 270pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je GMC Envoy 4.2i – 270pk haalt.

Deze vorm van GMC Envoy 4.2i – 270pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw GMC .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.