GMC Canyon 2.8i 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 GMC Canyon 2.8i 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 195pk +11.4%
Koppel 251nm 270nm +7.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw GMC Canyon 2.8i 175pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je GMC Canyon 2.8i 175pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de GMC Canyon tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw GMC
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw GMC
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen GMC Canyon 2.8i 175pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw GMC Canyon 2.8i 175pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw GMC Canyon 2.8i 175pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning GMC Canyon 2.8i 175pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw GMC Canyon 2.8i 175pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw GMC auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van goede GMC Canyon 2.8i 175pk tuning software

Ontdek wat auto chip tuning voor uw GMC Canyon 2.8i 175pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het GMC Canyon 2.8i 175pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 GMC Canyon 2.8i 175pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning GMC Canyon 2.8i 175pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope GMC Canyon 2.8i 175pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de GMC Canyon 2.8i 175pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je GMC Canyon 2.8i 175pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning GMC Canyon 2.8i 175pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van GMC Canyon 2.8i 175pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de GMC Canyon 2.8i 175pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 GMC Canyon 2.8i 175pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning GMC Canyon 2.8i 175pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw GMC Canyon 2.8i 175pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning GMC Canyon 2.8i 175pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van GMC Canyon 2.8i 175pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Alpina ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de GMC , zonder dat hierbij veranderingen GMC baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.