GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc canyon 2.8 duramax 181pk

Stage 1 GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 181pk 210pk +16%
Koppel 500nm 540nm +8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw GMC Canyon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je GMC Canyon meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste GMC Canyontuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk wordt!

Methodes voor GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk chiptuning. Hierbij pas je de GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk.

Diepgaande kennis over GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van GMC Canyon 2.8 Duramax 181pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder GMC auto doen.