Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit courier 1.5 tdci 95pk

Stage 1 Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Transit Courier is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk. Hierbij pas je de Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit Courier 1.5 TDCi 95pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ford ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.