Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.8 tdci 75pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 175nm 240nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Transit Connect is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Transit Connect een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Transit Connect heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor u Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit Connect 1.8 TDCi 75pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.