Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.6 tdci 75pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 120pk +60%
Koppel 220nm 300nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Transit Connect is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Transit Connect vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

In een paar uur kan je Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Ford Transit Connect meer performance heeft gekregen.

De voordelen Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk.

Gespecialiseerde kennis over Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit Connect 1.6 TDCi 75pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.