Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo custom 2.0 ecoblue 170pk

Stage 1 Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 405nm 450nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Tourneo Custom vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk. Je Ford Tourneo Custom zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenFord Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk chiptuning genoemd. Je Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford Tourneo Custom 2.0 Ecoblue 170pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.