Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo connect 1.5 tdci 120pk

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 230nm 330nm +43.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Tourneo Connect vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Ford Tourneo Connect chip tunen. Je Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk​
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • De beste Ford Tourneo Connecttuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 120pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.