Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford taurus 2.0t ecoboost 245pk

Stage 1 Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 270pk +10.2%
Koppel 373nm 420nm +12.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk motor tuning:

Voor het Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk. Zonder de Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Taurus 2.0T Ecoboost 245pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.