Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford taurus 1.5t ecoboost 182pk

Stage 1 Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 205pk +12.6%
Koppel 240nm 340nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Taurus vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

In een paar uur kan je Ford Taurus met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Taurus meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Ford
 • Geluid klinkt beter uit uw Ford
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk
 • Goede Ford Taurustuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Taurus 1.5T EcoBoost 182pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford dus even kwijt.