Ford Raptor 5.4 V8 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford raptor 5.4 v8 310pk

Stage 1 Ford Raptor 5.4 V8 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 330pk +6.5%
Koppel 495nm 525nm +6.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Raptor 5.4 V8 310pk chiptunen?

De ecu software van uw Ford Raptor is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Raptor 5.4 V8 310pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Raptor heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Ford Raptor 5.4 V8 310pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Raptor 5.4 V8 310pk

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Ford Raptor 5.4 V8 310pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Raptor 5.4 V8 310pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Ford Raptor 5.4 V8 310pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Raptor 5.4 V8 310pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Raptor 5.4 V8 310pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford Raptor 5.4 V8 310pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Raptor 5.4 V8 310pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Raptor 5.4 V8 310pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Ford Raptorchiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Raptor 5.4 V8 310pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Raptor 5.4 V8 310pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Raptor 5.4 V8 310pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Raptor 5.4 V8 310pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Ford Raptor 5.4 V8 310pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Ford Raptor 5.4 V8 310pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Raptor 5.4 V8 310pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Raptor 5.4 V8 310pk chiptuning. Je Ford Raptor 5.4 V8 310pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Raptor 5.4 V8 310pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Raptor 5.4 V8 310pk.

Gespecialiseerde know-how over Ford Raptor 5.4 V8 310pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Raptor 5.4 V8 310pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.