Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ranger 2.2 tdci 130pk

Stage 1 Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 190pk +46.2%
Koppel 330nm 460nm +39.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2198 CC
Type ecu
Compressieverhouding 15,7 : 1
Boring X slag Siemens/Continental SID208 & Siemens/Continental SID209
Motornummer 86,0 X 94,6 mm

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk. Je Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Harder geluid uit uw Ford
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk chiptuning. Je Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Ranger 2.2 TDCi 130pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Bentley ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Ford .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.