Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford puma 1.5t ecoboost st 200pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Ford Puma is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Puma gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk. Je Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenFord Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede Ford Pumachiptuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Puma 1.5T Ecoboost ST 200pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Suzuki motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.