Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford puma 1.0 ecoboost 155pk

Stage 1 Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 165pk +6.5%
Koppel 220nm 245nm +11.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Puma zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk. Je Ford Puma zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenFord Puma 1.0 Ecoboost 155pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk.

Daardoor is dit een voordelige Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk haalt.

Deze vorm van Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Puma 1.0 Ecoboost 155pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Genesis
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.