Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford puma 1.0 ecoboost 125pk

Stage 1 Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 145pk +16%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk​
 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede Ford Pumatuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk.

Diepgaande kennis over Ford Puma 1.0 Ecoboost 125pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Mini
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.