Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mustang gt 4.6 v8 319pk

Stage 1 Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 319pk 339pk +6.3%
Koppel 440nm 470nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Ford Mustang zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk​
 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Ford Mustang GT 4.6 V8 319pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk genoemd. Je Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Mustang GT 4.6 V8 319pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.