Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.2 tdci 200pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 235pk +17.5%
Koppel 420nm 480nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Mondeo meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk?​

Voor stage één tunen Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Ford Mondeochiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk kan worden!

Methodes voor Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk.

Daardoor is dit een voordelige Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk!

Stage 2 Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk chiptuning. Je Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Mondeo 2.2 TDCi 200pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volkswagen ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.