Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.2 tdci 175pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 202pk +15.4%
Koppel 400nm 472nm +18%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk?

De standaard software in de ecu van uw Ford Mondeo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Ford Mondeo tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Ford Mondeo meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk
 • Sportiever geluid
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat chip tuning voor uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Mondeo 2.2 TDCi 175pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Lancia
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.