Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 tdci 180pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Ford Mondeo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Mondeo een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Mondeo gaat u merken dat uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk veel lekkerder gaat door chip tuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk​
 • Mooier geluid uit uw Ford
 • Meer performance uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • De beste Ford Mondeochiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk wordt!

Verschillende vormen Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk chiptuning genoemd. Je Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk.

Gespecialiseerde know-how over Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Ford Mondeo 2.0 TDCi 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Skoda zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.