Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 1.8 tdci 100pk

Stage 1 Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Mondeo een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Mondeo veel lekkerder rijdt door Ford Mondeo tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk​
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede Ford Mondeochiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk is een populaire methode om je Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk!

Stage 2 Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk.

Zo doen wij naast Ford Mondeo 1.8 TDCi 100pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saab ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.