Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 1.0 ecoboost 125pk

Stage 1 Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 145pk +16%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk chiptunen?

De ecu software van uw Ford Mondeo is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Mondeo veel lekkerder rijdt door chip tuning Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Ford
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Mondeo 1.0 EcoBoost 125pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.