Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.5 turbo 200pk

Stage 1 Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 260pk +30%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Kuga is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

Door het chippen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Kuga veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Ford Kuga zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Ford Kuga 2.5 Turbo 200pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Kuga 2.5 Turbo 200pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.