Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0 tdci 140pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1997 CC
Type ecu Delphi DCM3.5 & Siemens/Continental SID206
Compressieverhouding 18,3 : 1
Boring X slag 85,0 X 88,0 mm
Motornummer UFDA

Ford tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Ford Kuga tunen. Je Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chiptuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk kan worden!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chiptuning.

Zo doen wij naast Ford Kuga 2.0 TDCi 140pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.